Sola inför nyårsfesten

Ska du gå på fest, ett event eller göra något annat kul till nyår i Malmö och vill se snygg och fräsch ut? Passa då på att besöka ett solarium i Malmö som värdesätter fräschhet, trygghet, säkerhet och kvalitet. Besök oss på Västra hamnens solarium!
Planera din solning rätt för bästa resultat och läs våra tips och rekommendationer här.


Brun och fräsch till nyår

  • Västra Hamnens Solarium har öppet 06-22 alla dagar, hela året! Alltså även den 31/12.
  • På vårt Drop In Solarium behöver du inte boka tid, kom när det passar dig!
  • Sola i våra nya, moderna och effektiva solarier 


Sola för bästa resultat

Det tar alltid ett litet tag att bygga upp en fin färg på huden så därför räcker det inte att bara sola dagen innan eller samma dag du ska på festen.
Har du inte solat på solarium eller ute i solen på ett tag är dina pigment inte aktiverade och det kan ta några soltillfällen för pigmenteringen i huden att komma igång.

- Vi rekommenderar att du alltid låter huden vila 48 timmar mellan soltillfällena och bygger din fräscha solbränna under loppet av några planerade solariebesök.

Vad bör jag tänka på när jag solar solarium?
  • Precis som när du ska sola utomhus i solen ska du inte använda deodorant, parfym eller kosmetika när du solar solarium.
  • Avlägsna all smink och smuts i ansiktet och på huden för bästa resultat. 
  • Äter du någon medicin bör du rådfråga din läkare om du är osäker om det går bra att sola. Vissa mediciner innehåller ämnen som gör att du blir ljuskänslig och i det fallet bör du avstå från att sola ute och i solarium. 
  • Ett annat bra tips är att skrubba huden innan solningen när du duschar, antingen med peelingkräm eller med handduken för att få bort döda hudceller.

Sola tryggt och säkert på Västra Hamnens solarium i Malmö!
Adress: Västra Varvsgatan 41, Malmö
Kontakt: info@solariummalmo.se

Varmt välkomna!