Välkommen till Västra Hamnens Solarium i Malmö


Malmös fräschaste Drop-in solarium! Hos oss är det soligt året runt!


Västra Hamnens Solarium i Malmö kan du sola solarium 365 dagar om året i exklusiva, effektiva, moderna, och komfortabla solarium. Vi har öppet 6-22 alla dagar och du kan sola när det passar dig bäst, utan tidsbokning.
Vi använder PASSERSYSTEM på vår solariumanläggning. Det är enkelt och smidigt att registrera sig och använda det som solkund hos oss. Läs mer under Passersystem.

We have Access Control installed and to enter Västra Hamnens Solarium you need to be a registered member. Read more here →


________________________________________________________________________

Hos oss på Västra Hamnens Solarium solar du i en fräsch och trygg miljö som vi är väldigt måna om att tillhandahålla våra kunder. Vi erbjuder våra kunder bekvämlighet, kvalitet, trygghet och avkoppling.

Sedan starten i november 2008 då vi öppnade vårt drop-in solarium i Malmö har vi haft väldigt många nöjda solkunder som, precis som vi, tycker det är tryggt, fräscht och effektivt att sola hos oss. Vi har fullt godkända rör till våra solarium och byter alltid solrören långt innan leverantörens rekommendationer. Alla rör och liggskivor rengörs regelbundet på utsidan och insidan för bästa solningseffekt.

Så kom du också in till vårt solarium i Malmö och njut av en skön och avkopplande solstund!


Soliga hälsningar/
Västra Hamnens Solarium

Meddo Drop-in Solarium i Malmö har bytt namn till Västra Hamnens Solarium. Läs mer här >